ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Χτυπούσε την αδερφή του και με την απειλή όπλου της άρπαζε χρήματα ο 39χρονος που φέρεται να σκότωσε την σύντροφό του

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της αδελφής του 39χρονου

Θεσσαλονίκη: Χτυπούσε την αδερφή του και με την απειλή όπλου της άρπαζε χρήματα ο 39χρονος που φέρεται να σκότωσε την σύντροφό του

Έρχονται νέα στοιχεία στην δημοσιότητα σχετικά με το ποιος ήταν και πώς συμπεριφερόταν ο 39χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 41χρονη έγκυο σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με έναν φίλο του.

Ο δικηγόρος της αδερφής του κατηγορούμενου, Αντώνης Καραγιάννης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε στην αδερφή του ο 39χρονος.

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της (σσ. της 41χρονης εγκύου). Έχουν ασκηθεί εγκλήσεις προς τον κατηγορούμενο από την πλευρά μας και ήδη υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις.

Την χτυπούσε για τα χρήματα, για να της αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό γινόταν είτε έξω από την εργασία της είτε έξω από το σπίτι της, χωρίς να την παίρνει ένα τηλέφωνο.

Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της και με την απειλή όπλου και της ζωής της, με αλλεπάλληλα χτυπήματα που την οδηγούσαν σε νοσηλεία, προσπαθούσε ουσιαστικά να την εξαναγκάσει να του δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», είπε αρχικά.

«Οι εν λόγω καταδικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις φυλάκισης που ξεπερνούν τα 5 έτη. Έχουν εκδοθεί από το 2021, 2022, 2023 και είναι αμετάκλητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα εκκρεμούν 5 εγκλήσεις για να εκδικαστούν και οι 2 εξ αυτών είναι τον προσεχή Φεβρουάριο», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.