ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θύμα αστυνομικού στην Κρήτη: «Μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης»

Πώς τον έπιασαν

Θύμα αστυνομικού στην Κρήτη: «Μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης»

Ένα από τα θύματα του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εκβίαζε καταστηματάρχες στην Κρήτη, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τα όσα βίωσε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης».

Η γυναίκα, κατάφερε να νικήσει το φόβο της και να βοηθήσει τους «αδιάφθορους» να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον αξιωματικό που κατηγορείται για εκβιασμούς, προστασίες, απειλές, μέχρι και ότι έσβηνε κλήσεις με το αζημίωτο.

Θύμα αστυνομικού στην Κρήτη: «Μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης»

«Θα ήθελα να τους πω να μη φοβούνται, να βρίσκουν το θάρρος και το κουράγιο που είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο, να μιλούν νωρίς να προλαβαίνουν τέτοια φαινόμενα για να μην υποφέρουν περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε ένα από τα θύματα του αστυνομικού που συνελήφθη.

Η επιχειρηματίας τόνισε στην συνέχεια: «Σε έναν διαγωνισμό δημοτικό, πλειοδοτικό είχε έρθει με κάποιον τρίτο για να συμμετάσχει και αυτός στον διαγωνισμό και μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης της άδειας λειτουργίας πάνω από 10.000 ευρώ ή θα έπρεπε να υποκύψουμε στον εκβιασμό του και να του δώσουμε 30.000 ευρώ».

Ο αστυνομικός φέρεται ότι πήρε ακόμη και 120.000 ευρώ από έναν πρώην δικηγόρο, προκειμένου να τον προστατέψει, καθώς κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα από μια υπόθεση που είχε χειριστεί.

Κρήτη: Πώς έπιασαν τον αστυνομικό – Ο διαπληκτισμός που είχε

Στελέχη των εσωτερικών υποθέσεων συνεργάστηκαν με ένα από τα θύματα του αξιωματικού, προσημείωσαν 7.900 ευρώ τα οποία και άφησε το θύμα έξω από το σπίτι του 54χρονου. Ο γιος του κατηγορούμενου, ο οποίος υπηρετεί και αυτός στην αστυνομία, άνοιξε την πόρτα, και πήρε τα χρήματα.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον αξιωματικό, αλλά και τον 29χρονο γιο του. Μάλιστα, φέρεται ότι μεταξύ άλλων είπε στους συναδέλφους του: «Θα έρθω στο σπίτι σου μ@@@ και θα σε γ@@@ και εσένα και τα παιδιά σου. Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες. Σου ετοιμάζω κάσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής φέρεται να εκβίασε τέσσερα άτομα, ενώ φέρεται να πήρε χρήματα και από έναν οδηγό φορτηγού, προκειμένου να του σβήσει μια κλήση της τροχαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.