ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα κακοποίησης του 42χρονου από το Κερατσίνι: «Έχω βγάλει από αυτό 6.000 ευρώ – Το γιαούρτωμα ήταν 30€»

«Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά να φανταστείτε»

Θύμα κακοποίησης του 42χρονου από το Κερατσίνι:  «Έχω βγάλει από αυτό 6.000 ευρώ – Το γιαούρτωμα ήταν 30€»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την άρρωστη δράση του youtuber από το Κερατσίνι που κακοποιούσε σε live μεταδόσεις νεαρούς ΑΜΕΑ.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι τα θύματά του δελεάζονταν από τα χρήματα που τους έδινε ο διεστραμμένος.

«Έχω βγάλει πολύ. 5-6.000€» λέει ένα από τα θύματά του που μίλησαν στο Livenews του Mega.

«Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά να φανταστείτε. Το γιαούρτωμα ήταν 30€» λένε άλλοι, ενώ αποκαλύπτουν ότι για το χτύπημα με το τέιζερ το κοστολογούσε 200 ευρώ.

«Ήταν δοκιμασίες που κάναμε όλοι, ήμασταν σκληροπυρηνικοί άνθρωποι με θάρρος» λένε. Αλλά αποθεώνουν και τον βασανιστή τους: «Ήταν το καλύτερο παιδί που γνώρισα ποτέ μας έχει προσφέρει πολλά και θα προσφέρει κι άλλα.ωΘα μας πάρει κινητά καινούρια. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι».

Μια κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο του LIVE NEWS να κάθεται και να της ξυρίζει το μαλλί μιλάει για την φρίκη που έχει ζήσει, τόσο εκείνη όσο και ο 25χρονος φίλος της που κακοποιείται σε ζωντανή μετάδοση. «Δεν μου αρέσει που μου κάνανε το μαλλί. Ήταν δοκιμασίες που κάναμε όλοι με τα challenge», δηλώνει.

Επί τρία χρόνια, ο 42χρονος βασάνιζε live τα θύματά του και το χειρότερο; Συνολικά 22.000 συνδρομητές παρακολουθούσαν αυτή τη φρίκη και κάποιοι μάλιστα το απολάμβαναν.

Ο 42χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.