ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραυματισμός 15χρονου Ρομά στη Γαστούνη – Συνελήφθη δράστης της συμπλοκής

Αναζητούνται άλλοι δύο

Τραυματισμός 15χρονου Ρομά στη Γαστούνη – Συνελήφθη δράστης της συμπλοκής

Μεγάλης έκτασης συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1.8.2023) στο κέντρο της Γαστούνης, ανάμεσα σε δύο ομάδες ατόμων, με αποτέλεσμα ένας 15χρονος Ρομά να τραυματιστεί, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός εκ των δραστών.

Το επεισόδιο συνέβη έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς για άγνωστη αιτία μεταξύ τριών ανδρών από κοντινό χωριό και μιας ομάδας τεσσάρων Ρομά, εναντίον των οποίων πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα ένας από τους πρώτους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν στην πλάτη έναν 15χρονο Ρομά.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του τοπικού τμήματος, όμως δεν βρήκαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, καθώς είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, λίγο αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Πηνειού ένας από τους Ρομά και υπέβαλε μήνυση για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, εξύβριση και σωματική βλάβη, κατονομάζοντας τους δράστες ηλικίας 35, 34 και 31 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων Ηλείας, ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής προσπαθώντας να διαπιστώσουν πώς ακριβώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο και για ποιο λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.