Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός απορριμματοφόρου στον Ασπρόπυργο μετά την επίθεση που δέχθηκε από Ρομά

Παράλληλα, τραυματίστηκαν - αλλά ελαφρώς - οι δύο υπάλληλοι που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του οχήματος

Τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός απορριμματοφόρου στον Ασπρόπυργο μετά την επίθεση που δέχθηκε από Ρομά

Οδηγός απορριμματοφόρου δέχθηκε επίθεση από Ρομά στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας νοσηλεύεται τραυματισμένος σοβαρά στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/08) στη θέση Γκόριτσα, όταν ομάδα ατόμων έκλεισε τον δρόμο στο απορριμματοφόρο και επιτέθηκε στον οδηγό και τους δύο υπαλλήλους.

Σε ό,τι αφορά τους δύο τελευταίους, έχουν τραυματιστεί ελαφρά, αλλά δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Έτσι, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Να σημειωθεί πως την προανάκριση διενεργεί το τμήμα δημόσιας ασφαλείας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.