ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τρόμος για γυναίκα στη Μαγνησία: Την ξυλοκόπησε και την απείλησε με καραμπίνα ο σύζυγός της – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Έστρεψε το όπλο και προς το τρομοκρατημένο παιδί τους

Τρόμος για γυναίκα στη Μαγνησία: Την ξυλοκόπησε και την απείλησε με καραμπίνα ο σύζυγός της – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε το περασμένο Σάββατο μια γυναίκα με το παιδί της στο χωριό Ριζόμυλος στη Μαγνησία, όταν ο Αλβανός σύζυγός της, επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και την ξυλοκόπησε ενώ την απείλησε και με καραμπίνα.

«Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» της είπε και την σημάδευε, ενώ έστρεψε το όπλο και προς το τρομοκρατημένο παιδί τους.

Ο σύζυγος, αλβανικής καταγωγής, μπήκε μέσα στο σπίτι, επιτέθηκε στη γυναίκα, την τραυμάτισε με μπουνιές και κλωτσιές στο μάτι και τα χείλια και απειλούσε με όπλο το παιδί του για να μην πάρει το μέρος της μητέρας του.

Τελικά η γυναίκα άρπαξε το παιδί, ξέφυγε από τα χέρια του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλβανός, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο χθες, Δευτέρα, έχοντας στο πλευρό την σύζυγό του, ενώ το παιδί τους ήταν μαζί με τον παππού έξω από τα δικαστήρια, ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα, στις 12:30 το μεσημέρι ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.