ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος στην Κυψέλη: Άνδρας επιτίθεται σε πεζούς με σπάγκο επιχειρώντας να ληστέψει και να βιάσει! (φώτο)

Δύο απανωτά περιστατικά στο ίδιο σημείο!

Τρόμος στην Κυψέλη: Άνδρας επιτίθεται σε πεζούς με σπάγκο επιχειρώντας να ληστέψει και να βιάσει! (φώτο)

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στην περιοχή της Κυψέλης, ένας άνδρας ο οποίος κυκλοφορεί στους δρόμους και επιτίθεται σε πεζούς με σπάγκο.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί δύο απανωτά περιστατικά στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Ιωάννου Δροσοπούλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας άγνωστος προσπάθησε με σπάγκο να ακινητοποιήσει άτομο -πνίγοντας το- και να το βιάσει. Ενώ σε δεύτερη περίπτωση, προσπάθησε με σπάγκο να ληστέψει ένα άλλο άτομο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες δημοσιεύουν κείμενα στα οποία προειδοποιούν για τη δράση του άνδρα.

Άτομο που ακολουθεί λογαριασμό που έκανε ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα, ενημέρωσε πως του έχει τύχει κάτι παρόμοιο πρόσφατα αλλά με σκοπό τη ληστεία, όπου το αγόρι το συγκεκριμένο ήρθε σε συμπλοκή με το άτομο και παρέδωσε τον δράστη στην αστυνομία.

Μαρτυρία για τον άνδρα που ανησυχεί τους κατοίκους της Κυψέλης

Άλλος κάτοικος στην περιοχή αποκάλυψε μιλώντας σε ιστοσελίδα, ότι: «Εμείς σαν πάγια τακτική αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας ενημερώνουμε άμεσα τη γειτονιά για το γεγονός, εμείς, διάφορες συλλογικότητες και ατομικότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βία στο δρόμο είναι προσωπικό βίωμα κάθε γυναίκας που ζει στην Αθήνα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι είναι στο “πλοίο μας”, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να εξαλειφθούν τέτοιες συμπεριφορές και η απήχηση μιας υπόθεσης είναι πολύ σημαντική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.