ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βοιωτία: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι – Νεκρός ο 34χρονος οδηγός

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από το οποίο σημειώθηκε η εκτροπή

Βοιωτία: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι – Νεκρός ο 34χρονος οδηγός

Τη ζωή του έχασε ένας οδηγός στη Βοιωτία σε τροχαίο δυστύχημα όταν έχασε τον έλεγχο σε σημείο επικίνδυνο με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι από τα 5 μέτρα.

Διασώστες έφτασαν στο σημείο, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο θάνατος του 34χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Δ.Ε. Βαγίων στη Βοιωτία με αυτοκίνητο να πέφτει από πέντε μέτρα σε χαντάκι και να τραυματίζετε θανάσιμα ο 34χρονος οδηγός του.

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από το οποίο σημειώθηκε η εκτροπή. Δύο πυροσβέστες με ένα όχημα έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον 34χρονο παραδίδοντας τον στο ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το permissos.gr ο άνδρας, με καταγωγή από το Μαυρομμάτι Θηβών, κατέληξε συνέπεια των σοβαρών τραυμάτων του, όπως διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.