ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βοιωτία: Πυρίτιδα βρέθηκε στο χέρι του 17χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού

Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βίντεο και καταθέσεις από το μοιραίο βράδυ

Βοιωτία: Πυρίτιδα βρέθηκε στο χέρι του 17χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού

Πυρίτιδα εντοπίστηκε στο χέρι του 17χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του έπειτα από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία, ένδειξη η οποία φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ο ανήλικος πυροβολήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση.

«Κλειδί» οι καταθέσεις και τα βίντεο για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου

Η αστυνομία καλείται να διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 17χρονος Χρήστος τραυματίσθηκε θανάσιμα από τη σφαίρα του αστυνομικού, ύστερα από καταδίωξη που προηγήθηκε τη βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος Χρήστος δέχθηκε σφαίρα στον τράχηλο από το υπηρεσιακό όπλο αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βίντεο και καταθέσεις από το μοιραίο βράδυ ώστε να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβη.

Το λάθος αστυνομικού με την πινακίδα κυκλοφορίας

Νωρίτερα, ο ALPHA μετέδωσε ότι όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από λάθος άλλου αστυνομικού, ο οποίος έδωσε λάθος αριθμό πινακίδας για ύποπτο όχημα. Έτσι αντί να καταδιωχθεί το ύποπτο όχημα, καταδιώχθηκε του ανήλικου!

Ο νεαρός δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης αλλά και γιατί φοβήθηκε να μην υπάρξουν κυρώσεις για τις δυο συνεπιβάτιδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα, ωστόσο, με άνδρα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκεί, ο αστυνομικός διέταξε τον νεαρό να βγει από το όχημα, εκείνος δεν το έκανε, και στη συνέχεια άνοιξε ο ίδιος την πόρτα. Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός ωστόσο το όπλο ήταν στη ζώνη και όχι στο χέρι του αστυνομικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.