ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βόλος: Άνδρας κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης κραδαίνοντας μαχαίρι και σκορπίζει τον τρόμο

Ο άνδρας μπήκε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και παρενοχλούσε υπαλλήλους και πελάτες

Βόλος: Άνδρας κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης κραδαίνοντας μαχαίρι και σκορπίζει τον τρόμο

Τρόμο έχει σκορπίσει στον Βόλο ένας άνδρας που κρατώντας μαχαίρι τριγυρίζει σε κεντρικές γειτονιές της πόλης.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα ο οποίος την Πέμπτη (29/2), φέρεται να απείλησε μία νεαρή κοπέλα με μαχαίρι.

Ο ίδιος άνδρας νωρίτερα είχε μπει σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην οδό Ερμού και παρενοχλούσε υπαλλήλους και πελάτες, ωστόσο, δεν τους επιτέθηκε ούτε κατάφερε να τους κλέψει.

Χθες το βράδυ, ο ίδιος άνδρας ήταν στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου. Μάλιστα, φέρεται να καθόταν γυμνός στα σκαλιά της εκκλησίας και απειλούσε με φωνές τους περαστικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και ο συγκεκριμένος άνδρας κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.