ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για Σύριο που απειλούσε τη γυναίκα και τις δύο κόρες του

Σύριος απειλούσε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ότι θα τις στείλει ξανά στη Συρία

Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για Σύριο που απειλούσε τη γυναίκα και τις δύο κόρες του

Προκαταρκτική έρευνα για την περίπτωση ενός Σύριου που ζει στον Βόλο και φέρεται να απειλούσε τη σύζυγο και τις δύο ανήλικες κόρες του, παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, με αφορμή καταγγελία που έκανε η μια κόρη του στο Δημοτικό Σχολείο του Βόλου, όπου φοιτά.

Την υπόθεση γνωστοποίησαν στην Εισαγγελία οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, από την οποία, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, προκύπτει ότι ο αλλοδαπός απειλούσε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ότι ο ίδιος θα πάει στη Γερμανία και θα τις στείλει ξανά στις Συρία, όπου για πάνω από 10 χρόνια είναι σε εξέλιξη ανελέητος εμφύλιος πόλεμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανήλικο παιδί ζήτησε να δει κοινωνικό λειτουργό στο σχολείο και του αποκάλυψε το δράμα που ζουν η ίδια η αδελφή και η μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη γνωστοποίηση της υπόθεσης στην Εισαγγελία δόθηκε παραγγελία για διερεύνηση πράξεων ενδοοικογενειακής βίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.