ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε τρία σχολεία και βανδάλισαν τους χώρους

Τραυματίστηκε μία καθηγήτρια

Βόλος: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε τρία σχολεία και βανδάλισαν τους χώρους

Συμμορία 20 κουκουλοφόρων «έκανε ντου» χθες σε τρία σχολεία του Βόλου προκαλώντας τεράστιες ζήμιες, αφού βανδάλισαν τους χώρους των κτιρίων.

Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν με καδρόνια και προξένησαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ, ενώ οι περισσότερες προκλήθηκαν στο 5ο ΓΕΛ. Πρόκειται για 20 μέλη συμμορίας που αποτελείται από εξωσχολικούς και μαθητές. Έσπασαν κλειδαριές από τις πόρτες των σχολείων, ενώ με καδρόνια έσπασαν τζάμια και πόρτες, σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα.

photo_2023-02-01_12-08-32-Αντιγραφη-1536x718
photo_2023-02-01_12-08-16-Αντιγραφη-1536x718

Καθηγητές και μαθητές όταν άκουσαν την φασαρία έλαβαν άμεσα μέτρα για να προστατεύσουν τους μαθητές και παρέμειναν στην αίθουσα για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί.

Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από θραύσματα τζαμιού, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11, όταν και έγινε η επίθεση, καθώς τα επεισόδια σημειώθηκαν χθες Δευτέρα  μεταξύ 11.00-13.00.

εικονα_Viber_2023-02-01_12-47-43-790

Οι διευθυντές των σχολείων θα απευθυνθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση και θα υποβάλουν μηνήσεις κατ΄αγνώστων,  ενώ ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελλίδης αναμένεται να συναντήσει τον αστυνομικό διευθυντή.

“Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί”, δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλος της συμμορίας ήταν ένας μαθητής Γενικού Λυκείου του Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε “βαρύ σχολικό μητρώο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.