ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Μαθητής Γυμνασίου με εξωσχολικούς «έσπασαν» στο ξύλο μαθητές Λυκείου επειδή τον «κάρφωσαν»

Οι εξωσχολικοί χτύπησαν τον μαθητή του Λυκείου στο κεφάλι ενώ στο μάτι χτυπήθηκε και ένας ακόμη μαθητής, που προσπάθησε να τους απομακρύνει

Βόλος: Μαθητής Γυμνασίου με εξωσχολικούς «έσπασαν» στο ξύλο μαθητές Λυκείου επειδή τον «κάρφωσαν»

Μαθητής Γυμνασίου στο Βόλο κάλεσε το πρωί της Δευτέρας για «ενισχύσεις» εξωσχολικούς και ξυλοκόπησαν άγρια δύο μαθητές με αποτέλεσμα να τους στείλουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το gegonota.news το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μαθητής Γυμνασίου σε ένα από τα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων παραβίασε τις καθορισμένες ζώνες στο προαύλιο του σχολείου και πέρασε στη ζώνη για τα παιδιά του Λυκείου. Μαθητής του Λυκείου που τον είδε, του ζήτησε να απομακρυνθεί και ενημέρωσε τον υποδιευθυντή κίνηση που πυροδότησε το σκηνικό έντασης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής Γυμνασίου φέρεται να ειδοποίησε δυο εξωσχολικούς φίλους του οι οποίοι πήγαν στο σχολείο και κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον μαθητή Λυκείου που «κάρφωσε» τον φίλο τους. Οι εξωσχολικοί χτύπησαν τον μαθητή του Λυκείου στο κεφάλι ενώ στο μάτι χτυπήθηκε και ένας ακόμη μαθητής, που προσπάθησε να τους απομακρύνει.

Στο σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά των δυο μαθητών στο Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, ο οποίος ζήτησε από τους διευθυντές των δυο συστεγαζόμενων σχολείων να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ διέταξε και τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν παραλείψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενώ έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας», δήλωσε ο Σ.Σαβελίδης. Ήδη, κατέθεσαν στην αστυνομία οι διευθυντές των σχολείων, ενώ θα κληθούν και οι γονείς των μαθητών που τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.