ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Συνελήφθη νεαρός που τραυμάτισε επιχειρηματία και δύο αστυνομικούς και επιχείρησε να κάψει αυτοκίνητο

Ο συλληφθείς τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του

Χαλκιδική: Συνελήφθη νεαρός που τραυμάτισε επιχειρηματία και δύο αστυνομικούς και επιχείρησε να κάψει αυτοκίνητο

Συνελήφθη νεαρός άνδρας στη Σιθωνία Χαλκιδικής που τραυμάτισε με τη χρήση μαχαιριού και σιδερόβεργας, έναν επιχειρηματία και δύο αστυνομικούς, αφότου αποπειράθηκε νωρίτερα να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο άντρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης, προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα και, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε στο χέρι τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ηλικίας 51 ετών.

Χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι και μια σιδερόβεργα, τραυμάτισε επίσης δύο αστυνομικούς, από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, που προσέτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν. Από την κατοχή του εικοσιδυάχρονου άντρα, με καταγωγή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, αφαιρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναπτήρας, ένα δοχείο με βενζίνη, το μαχαίρι και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου και οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο υγείας Αγίου Νικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως και ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του. Ουδείς εκ των τεσσάρων διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα αίτια της πράξης του άνδρα διερευνώνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.