ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και κατέληξε σε δέντρο – Ήθελε να αποφύγει την αστυνομία επειδή δεν είχε δίπλωμα

Η συνοδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός συνελήφθη

Χανιά: Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και κατέληξε σε δέντρο – Ήθελε να αποφύγει την αστυνομία επειδή δεν είχε δίπλωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Όπως αποκαλύπτεται ήθελε να αποφύγει τους αστυνομικούς επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης…

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός πανικοβλήθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατέληξε σε δέντρο με ταχύτητα.

Η συνοδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος συνελήφθη διότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ευτυχώς η κατάσταση της  νεαρής δεν εμπνέει ανησυχία.

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η Κυριακάτικη βόλτα για δυο νέους στο Θέρισο στα Χανιά την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, περίπου στις 21:00 το βράδυ σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 21χρονος Χανιώτης και μια κοπέλα, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 21χρονος οδηγός φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης και μόλις είδε τους αστυνομικούς, έκανε επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να τους αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δέντρο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά η νεαρή συνοδηγός, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 21χρονος συνελήφθη επειδή στερούνταν διπλώματος αλλά και για επικίνδυνη οδήγηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.