ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε 24χρονο που τσακώθηκε με τον αδερφό του – Είχε βγάλει όπλο

Ο 27χρονος αδελφός του διέφυγε και δεν έχει συλληφθεί

Χανιά: Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε 24χρονο που τσακώθηκε με τον αδερφό του – Είχε βγάλει όπλο

Ο 24χρονος που είχε εμπλακεί σε άγριο καβγά με τον αδερφό του, την περασμένη Παρασκευή, θα οδηγηθεί στη φυλακή. 

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, ενώ ούτε και η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο 27χρονος αδελφός του, ο οποίος όμως διέφυγε και δεν έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται πως το συμβάν είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε περιοχή των Χανίων. Τις στιγμές τρόμου περιέγραψε αστυνομικός που συνέδραμε στο συμβάν εκείνο το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ο ένας εκ των δύο αδερφών είχε μαχαίρι και κρατούσε το όπλο το οποίο ήταν έτοιμο για χρήση. Είχε σφαίρα στη θαλάμη και δεν έφερε ασφάλεια. Μάλιστα ο άνδρας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος. Ωστόσο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.