
Στη σύλληψη δύο οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν με ανεπτυγμένη ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την οδική ασφάλεια.
Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης το απόγευμα του Σαββάτου.
Η δεύτερη σύλληψη σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν έναν 34χρονο ημεδαπό.
Και στους δύο οδηγούς πραγματοποιήθηκε αλκοτέστ, από το οποίο προέκυψε ότι είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ σημαντικά πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, περνώντας μάλιστα τους δρόμους της Θεσσαλονίκης για… αγωνιστικές πίστες.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Αρχές, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν οι προβλεπόμενες δικογραφίες για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της πόλης με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.