ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Αρραβωνιαστικός της 14χρονης o ένας από τους συλληφθέντες

Εκτός από τον 38χρονο Πακιστανό προφυλακίστηκε, χθες, κι ένας 22χρονος

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Αρραβωνιαστικός της 14χρονης o ένας από τους συλληφθέντες

Προφυλακίστηκαν δύο από τους 12 άνδρες που κακοποιούσαν σεξουαλικά την 14χρονη από τον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο.

Εκτός από τον 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, προφυλακίστηκε, χθες, κι ένας 22χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο 22χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε καταλάβει ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο, από τον τρόπο ζωής που έκανε, όπως ότι έμενε έξω έως αργά.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 19χρονος κατηγορούμενος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, πρόκειται για άνδρα που την περίοδο που είχε επαφές με το κορίτσι ήταν και ο ίδιος ανήλικος και μάλιστα φέρεται να έχει στοιχεία ότι είχε αρραβωνιαστεί με τη 14χρονη.Φέρεται να είπε μάλιστα, ότι είναι αυτός που θα στηρίξει τώρα την οικογένεια.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση απολογούνται σήμερα τρία ακόμη άτομα.

Βιασμός στο Ρέθυμνο: Νέα κατάθεση της 14χρονης

Το ανήλικο κορίτσι κλήθηκε την περασμένη Δευτέρα (12/2) να καταθέσει εκ νέου παρουσία παιδοψυχολόγου. Το κορίτσι είχε καταθέσει αρχικά όσα συνέβαιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Μέσα σε αυτά είχε αναφέρει 12 άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί. Είπε ακόμη ότι τα βράδια έβγαινε με τον πατέρα της και πήγαινε σε κάποιες καφετέριες και μπαρ. Είπε μέχρι και το ποτό που έπινε. Επίσης ανέφερε ότι έμενε ως αργά έξω, καθώς πήγαινε μαζί με τη μητέρα της, που εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί.

Αναφορικά με τις συνευρέσεις είπε ότι έγιναν με τη θέλησή της, πλην αυτής με τον 38χρονο Πακιστανό και αυτής με τους τρεις που απολογούνται σήμερα. Ειδικά, γι’ αυτούς τους τρεις η ανήλικη είπε ότι είχε ραντεβού με τον έναν και εμφανίστηκαν και οι άλλοι δύο, οι οποίοι προέβησαν σε πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Ωστόσο, στην τελευταία κατάθεσή της φέρεται να άλλαξε κάποια πράγματα. Ειδικότερα, ζήτησε να διωχθεί μόνο ο 38χρονος Πακιστανός και όχι και οι τρεις που απολογούνται σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα άτομα που κατηγορούνται είναι Έλληνες κι ένας Μολδαβός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.