ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Δέκα Έλληνες και δύο αλλοδαποί ήταν οι «πελάτες» της 14χρονης

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση στον Μυλοπόταμο Κρήτης

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Δέκα Έλληνες και δύο αλλοδαποί ήταν οι «πελάτες» της 14χρονης

Φρίκη προκαλεί στην Κρήτη η αποκάλυψη μιας φρικιαστικής υπόθεση με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έφτασε μια ανώνυμη πληροφορία σύμφωνα με την οποία στον Μυλοπόταμο εξέδιδαν μια 15χρονη έναντι αμοιβής με πελάτες αλλοδαπούς αλλά και Έλληνες.

«Πελάτες» της 15χρονης είναι 10 Έλληνες αλλά και δύο αλλοδαποί. Η ανήλικη αναγνώρισε έναν από τους βιαστές – κακοποιητές της και ακόμη 11 άτομα που φέρεται να ασέλγησαν πάνω της.

Οι βιαστές της 15χρονης, όπως αποκάλυψε πληροφοριοδότης στην ΕΛ.ΑΣ, ήταν Έλληνες και αλλοδαποί αλλοδαποί, οι οποίοι πλήρωναν έναν Πακιστανό για να ασελγούν στο ανήλικο κορίτσι.

Η 15χρονη που γεννήθηκε το 2009 κλήθηκε από τους αστυνομικούς, μαζί με ψυχολόγο, να αναγνωρίσει τους κακοποιητές της. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ένας 38χρονος Πακιστανός έβρισκε τους «πελάτες», που έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδί, αλλά και τη βίαζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για τη 15χρονη, ενώ η Εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.