ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζάκυνθος: Ο 27χρονος Αλβανός φέρεται να είχε βιάσει τη 19χρονη! – Αρνείται τα πάντα ο νεαρός

Την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την κύηση

Ζάκυνθος: Ο 27χρονος Αλβανός φέρεται να είχε βιάσει τη 19χρονη! – Αρνείται τα πάντα ο νεαρός

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 27χρονο Αλβανό που ξυλοκόπησε και έδεσε μια 19χρονη έγκυο στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια της έδωσε χάπια για να αποβάλλει καθώς φέρεται να την είχε βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος εργαζόταν στον Τσιλιβί και η 19χρονη εργαζόταν στην πόλη της Ζακύνθου όπου έμενε μαζί με την γιαγιά της. Πριν από λίγο καιρό οι δύο τους γνωρίστηκαν και ο νεαρός πήγε με την κοπέλα στο σπίτι του. Εκεί, την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη από την οποία έμεινε έγκυος!

Τότε, η γιαγιά της 19χρονης είχε πάει στον εισαγγελέα ο οποίος είπε πως η 19χρονη πρέπει να μένει με την ίδια. Πριν από λίγες μέρες, η γιαγιά χρειάστηκε να λείψει από το σπίτι. Ο 27χρονος παραμόνευε και την άρπαξε χωρίς τη θέλησή της και την πήγε στο σπίτι του όπου συνέβησαν οι αποτρόπαιες πράξεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τις φρικτές πράξεις ο νεαρός αρνήθηκε όσα του προσάπτονται και υποστήριξε πως δεν έχει κάνει τίποτα και τα πράγματα είναι αλλιώς.

Ωστόσο, όσα ισχυρίζεται έρχονται σε αντίθεση με τις εφιαλτικές στιγμές που περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα.

Το χρονικό

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε μία 19χρονη κοπέλα από την Ζάκυνθο, που διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν ο σύντροφός της, την πήγε στο σπίτι του και ξεκίνησε να την χτυπάει σε όλο το σώμα. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να την αναγκάσει να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Τετάρτης, όταν η 19χρονη έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας σαφώς αποβάλει.

Σύντομα αποκαλύφθηκε πως ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής σύντροφός της, την είχε ξυλοφορτώσει την προηγούμενη ημέρα με φρικτό τρόπο.

Όπως υποστήριξε η κοπέλα, πήγε το βράδυ της Τρίτης και την πήρε από το σπίτι της, με σκοπό να την πάει στο δικό του. Εκεί, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την κύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, η 19χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου εκτός κινδύνου, ωστόσο, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς έχει χάσει το παιδί που κυοφορούσε. Μετά την καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.