ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζάκυνθος: «Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια για τη διακοπή της κύησης στον 27χρονο» λέει η δικηγόρος της 19χρονης

«Η κάθε πλευρά θα υποστηρίξει τα δικά της»

Ζάκυνθος: «Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια για τη διακοπή της κύησης στον 27χρονο» λέει η δικηγόρος της 19χρονης

Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης από τη Ζάκυνθο που απέβαλε ύστερα από την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τον 27χρονο σύντροφό της δήλωσε «Η κοπέλα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κατηγορήσει κάποιον. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται και για κλοπή».

Ο νεαρός, στη συνέχεια πήρε τη σύντροφό του στο δικό του σπίτι, όπου την έδεσε, την ξυλοκόπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη.

Ωστόσο, η πλευρά του 27χρονου αρνείται πως εκείνος έδωσε τα χάπια στην κοπέλα και υποστηρίζει πως αυτό το έκανε η γιαγιά και η μητέρα της.

«Η κάθε πλευρά θα υποστηρίξει τα δικά της. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνόδευσε τη φίλη του, την οποία αγαπούσε, στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώνει πως η κύηση έχει διακοπεί, λέει ο ίδιος πως είχε προσανατολιστεί στο περιβάλλον της κοπέλας. Και μάλιστα αναφέρονται στη γιαγιά.

Τρεις μέρες μετά, έχει χάσει το μωρό του, και δεν έχει κάνει καμία νομική ενέργεια. Η κοπέλα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κατηγορήσει κάποιον. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται και για κλοπή γιατί έκλεψε το κινητό της κοπέλας.

Είναι άξιο απορίας πώς ενδιαφερόταν για εκείνη και είχε το κινητό της. Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια. Μαζί με την κοπέλα στην γυναικολόγο είχε πάει η γιαγιά και ο σύντροφό της. Ο κατηγορούμενος οδήγησε στο αυτοκίνητο τη γιαγιά και την κοπέλα και έμεινε πίσω εκείνος.

Δεν ξέρω τι συζητήθηκε. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό» υποστηρίζει η δικηγόρος της νεαρής γυναίκας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σε δηλώσει προχώρησε και ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μήνυση είναι μία επιλογή του εκάστοτε εντολέα. Είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής. Εμείς θα υποβάλλουμε όλα μας τα ”όπλα” στον ανακριτή. Τη Δευτερά δεν θα πάω έτσι στον αέρα. Δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Πραγματικά έχω πολλά σημαντικά πράγματα να φέρω» υποστηρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.