ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζεφύρι: Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ζεφύρι: Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σήμερα το πρωί παραδόθηκαν στις αρχές οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου στο Ζεφύρι, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 8χρονου ημεδαπού και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 7χρονου ημεδαπού, που τελέστηκαν το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή του Ζεφυρίου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (17 Οκτωβρίου 2023) το πρωί, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα -4- άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε τουλάχιστον τρία οχήματα προσέγγισαν οικία, όπου  σε υπερυψωμένο μπαλκόνι αυτής βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά, και χρησιμοποιώντας κυνηγετικές καραμπίνες και πιστόλια πυροβόλησαν επανειλημμένα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος, ενώ υπέστη σωματικές βλάβες ο 7χρονος.

Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν στο οδόστρωμα -6- κάλυκες κυνηγετικού όπλου και -20- κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι απόγευμα του Σαββάτου (14/10) στο Ζεφύρι στην οδό Μαρίνου Αντύπα, δύο ομάδες Ρομά αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα, σκοτώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα παιδί μόλις 8 χρονών μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Κάποιοι από τους Ρομά άρχισαν να πυροβολούν και με κυνηγετικό όπλο που δυστυχώς βρήκε το 8χρονο αγοράκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.