Γ.Μπιτάκου σε Irish Times & Daily Beast: «Στο Σκοπιανό η μόνη υπογραφή που θα μετρήσει είναι του ελληνικού λαού»

Γ.Μπιτάκου σε Irish Times & Daily Beast: «Στο Σκοπιανό η μόνη υπογραφή που θα μετρήσει είναι του ελληνικού λαού»

Η Γεωργία Μπιτάκου, ηγετική φυσιογνωμία στον αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας έδωσε δύο συνεντεύξεις στους Irish Times και στην Daily Beast

Όπως αναφέρει η ίδια σε λίγες ώρες δίνει συνέντευξη στο επιτελείο της ιστορικότερης και πιο σημαντικής εφημερίδας της Ιρλανδίας «The Irish Times», εκεί που αρθρογραφούν οι μεγαλύτεροι ηγέτες και opinion leaders του κόσμου με 300.000 αναγνώστες καθημερινά ως έντυπο και ως site 8 εκατομμύρια ακόλουθους μηνιαίως.

Επίσης θα δώσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους του αμερικανικού web site «Daily Beast» που συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 πιο δημοφιλών στον κόσμο.

«Θέλησαν να με συναντήσουν λίγο πριν μεταβούν στα Σκόπια για το δημοψήφισμα για να τους εξηγήσω γιατί ο ελληνικός λαός αντιτίθεται στην συμφωνία, να τους περιγράψω τι θα κάνουμε ως Κίνημα «Διέξοδος Ελλάς» από εδώ και πέρα και να… προβλέψω εάν θα περάσει από την ελληνική Βουλή η συμφωνία…

Δέχτηκα να μιλήσω εάν και νεοφιλελεύθερα media και τα δύο, γιατί όταν μου έγραψανμ ανέφεραν τους γείτονες ως Σκόπια και όχι ως “Μακεδονία” και κυρίως γιατί εκατομμύρια αναγνώστες τους θα διαβάσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ που μόνο μια Ελληνίδα απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορεί να τους πει!

Μαζί μου και ένα βασικό όπλο που μετέφρασα για να τους χαρίσω προκειμένου να καταλάβουν ακόμα καλύτερα: «Το αγκάθι των Σκοπίων» του λατρεμένου μου συμπατριώτη Μανιάτη καθηγητή Σαράντου Καργάκου!

Ένα βιβλίο που όταν κυβερνήσουν πατριώτες την Ελλάδα θα πρέπει άμεσα να μεταφράσουν και να στείλουν σε όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου.

Η συνέντευξή μου θα κλείσει με το αδιαπραγμάτευτο τελεσίγραφο: Η ΜΟΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.