ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Yλοποιείται η συμφωνία των «Πρεσπών»: Σκοπιανοί φιλόλογοι κάνουν ιδιαίτερα «μακεδονικής» γλώσσας στην Βόρεια Ελλάδα!

Yλοποιείται η συμφωνία των «Πρεσπών»: Σκοπιανοί φιλόλογοι κάνουν ιδιαίτερα «μακεδονικής» γλώσσας στην Βόρεια Ελλάδα!

“Σάρκα και οστά” φαίνεται πως παίρνουν οι προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ για την ύπαρξη «Μακεδόνων» στην Ελλάδα και την δυνατότητα να διδάσκονται τη «μακεδονική» γλώσσα.

Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών της Συμφωνίας των Πρεσπών, μια καταχώρηση σε γνωστή ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, προκαλεί αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δράση των γειτόνων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αγγελία εργασίας:

“Μακεδόνας φιλόλογος, αριστούχος του Πανεπιστημίου των Σκοπίων (Saints Cyril and Methodius University of Skopje), παραδίδει μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας σε Έλληνες, ατομικά ή σε γκρουπ. Τιμές φιλικές. Πληροφορίες κο Ζλάτκο-Παρμενίωνα Ιβάνοβιτς. Τηλ. 231….”.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 10 ευρώ την ώρα ενώ στην αγγελία ο φιλόλογος έχει αναρτήσει και φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο των Σκοπίων όπου σπούδασε.

Επίσης τις τελευταίες ώρες, κυλοφορεί στο Facebook και η συγκεκριμένη εικόνα.

Δείτε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.