Ο ΣΚΑΪ προσάρτησε την Κατερίνη στην «Βόρεια Μακεδονία» -Τί «παιχνίδι» παίζεται; (upd)

Ο ΣΚΑΪ προσάρτησε την Κατερίνη στην «Βόρεια Μακεδονία» -Τί «παιχνίδι» παίζεται; (upd)

O ΣΚΑΙ προσάρτησε την Κατερίνη στην…. “Βόρεια Μακεδονία”! Σάλο έχει προκαλέσει δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ η οποία ενημέρωσε σήμερα το πρωί σε ρεπορτάζ για την Κατερίνη πως “τα κυβερνητικά στελέχη ανέβηκαν στην… “Βόρεια Μακεδονία”!

Και πλέον όλοι αναρωτιούνται τι παιχνίδι παίζεται;

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ στον σύνδεσμο από τη σημερινή εκπομπή και συγκεκριμένα από το 33.40 μέχρι το 35.42 (την ώρα που το ρολόι του ΣΚΑΪ δείχνει 6.43).

Η δημοσιογράφος Αναστασοπούλου ακούγεται να λέει καθαρά “εν γνώσει τους τα κυβερνητικά στελέχη αποφάσισαν να ανέβουν στην Βόρεια Μακεδονία και να κάνουν όλες αυτές τις ομιλίες”!

Με άλλα λόγια η δημοσιογράφος ενέταξε την Κατερίνη αλλά και όλη τη Μακεδονία μας στα Σκόπια, ονομάζοντας όλη τη Μακεδονία μας “Βόρεια Μακεδονία”.

Αν επρόκειτο περί λάθους γιατί δεν το διόρθωσε αμέσως αυτή ή ο συμπαρουσιαστής της o Οικονόμου;

Εδώ ο σύνδεσμος:

http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2019-02-22-06

Υπενθυμίζουμε πως είναι το δεύτερο δημόσιο κρούσμα μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ο οποίος είπε στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019:

«Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ».

«Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία και όπως αναφέρει η wikipedia, η Κατερίνη είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Κατερίνης και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κεντρική Μακεδονία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.