Αλβανική πρόκληση: Εκδίδουν διπλωματικά διαβατήρια & βάζουν την «εθνική Τσαμουριάς» σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου!

Αλβανική πρόκληση: Εκδίδουν διπλωματικά διαβατήρια & βάζουν την «εθνική Τσαμουριάς» σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου!

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι αλβανικές προκλήσεις καθώς αφού πρώτα προχώρησαν στην έκδοση διαβατηρίων, έπειτα έβαλαν την εθνική “Τσαμουριάς” σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, «Η Τσαμουριά ξεκινά την ανεξαρτησία της με το ποδόσφαιρο, καθώς θα συμμετάσχει σε αγώνες που διοργανώνει η CONIFA (Συνομοσπονδία Ανεξάρτητων Ποδοσφαιρικών Συλλόγων)», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Με άλλα δώδεκα σχήματα

Στη συνομοσπονδία αυτή συμμετέχουν 55 μέλη, από τα οποία τα 30 προέρχονται από την Ευρώπη και ένα από αυτά είναι η «εθνική ομάδα της Τσαμουριάς»/ «Kombëtarja e Çamërisë», η οποία έγινε μέλος της CONIFA την περασμένη άνοιξη.

Το τουρνουά που θα λάβει μέρος η «τσαμουριά» αρχίζει τον Ιούνιο με δώδεκα αντιπροσωπευτικά σχήματα χωρισμένα σε τέσσερις ομίλους από τρεις ομάδες.

Στον δεύτερο όμιλο με Αμπχαζία και Νις

Η «τσαμουριά» βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Αμπχαζία και την περιφέρεια της Νίκαιας (Νις – Γαλλία).

Προπονητής της αλβανικής ομάδας είναι ο Εγιούπ Μεχμέτι, που υποστηρίζεται από τον Μπαρντούλ Μιντζαΐν.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο λεγόμενος πρόεδρος της «δημοκρατίας της τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό.

Η «Δημοκρατία της Τσαμουριάς» εκδίδει…διπλωματικά διαβατήρια

Την έκδοση διαβατηρίων της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» προβάλλουν οργανώσεις Τσάμηδων που έχουν έδρα, κατά βάση, την Ολλανδία, προπαγανδίζοντας ότι για την ενέργεια αυτή έχουν πάρει το πράσινο φως από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «είδηση» προβάλλεται ως μεγάλη επιτυχία και στις δεκάδες ιστοσελίδες που διατηρούν, μέσω των οποίων παρακινούν τους “Τσάμηδες της Αλβανίας” και του εξωτερικού να συμπληρώσουν τις αιτήσεις για την έκδοση του διαβατηρίου.

Πρωταγωνιστής είναι και πάλι ο αυτοαποκαλούμενος «πρωθυπουργός της Τσαμουριάς» Φεστίμ Λάτο, ο οποίος κατά καιρούς παρουσιάζει φωτογραφίες από τον «Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς».

Ετσι, άλλη μια χώρα, αυτή τη φορά η «Δημοκρατία του …Πουθενά», δηλαδή της ‘Τσαμουριάς’ μας έχει προκύψει στα Βαλκάνια και μάλιστα εκδίδει και …διπλωματικά διαβατήρια!

Οι Αλβανοτσάμηδες του Φεστίμ Λατό που έχουν ‘δημιουργήσει’ τη λεγόμενη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς»-«Republika e Çamëricë» και ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της , Φεστίμ Λατό, υπογράφει σωρηδόν διπλωματικά διαβατήρια στα μέλη της ανύπαρκτης κυβέρνησής του.

Αλβανική πηγή επισημαίνει ότι ο … πρόεδρος των Αλβανοτσάμηδων αυτών, που οι άλλοι Αλβανοτσάμηδες της Αλβανίας τον χαρακτηρίζουν ως «μαϊμού Πρόεδρο» κατοικεί στην Ολλανδία και έχει τρία παιδιά από Τουρκάλα γυναίκα…

Επισημαίνοντας με τον τρόπο αυτόν τις ισχυρές σχέσεις του με τον τουρκικό παράγοντα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.