ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έβρος: Το «Μακεδονία Ξακουστή» αντηχεί στις Καστανιές – Μπαίνουν νέοι 50μετροι πυλώνες και συρματοπλέγματα (βίντεο)

Έβρος: Το «Μακεδονία Ξακουστή» αντηχεί στις Καστανιές – Μπαίνουν νέοι 50μετροι πυλώνες και συρματοπλέγματα (βίντεο)

Βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει την μπάντα του Στρατού να βρίσκεται στις Καστανιές και να παίζει το «Μακεδονία Ξακουστή» ανεβάζοντας κι άλλο το ηθικό των Ελλήνων, το οποίο είναι υψηλότατο, αφού παράνομοι μετανάστες και Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει να παραβιάσουν μαζικά τα σύνορα, όπως σχεδίαζαν.

Την ίδια στιγμή, με αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου, της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας και μέλη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) θωρακίζει η Αθήνα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Επιπλέον γίνονται εργασίες περαιτέρω ενίσχυσης του φράχτη, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζεται να τοποθετηθούν 11 πενηντάμετροι πυλώνες, σε ένα μήκος 200 χιλιομέτρων οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη επιτήρηση στα σύνορα μας. Στην κορυφή τους θα υπάρχουν κάμερες και θερμικές κάμερες ώστε να επιτηρούν όλο το μήκος των συνόρων περίπου στα 200 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.