ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στρατηγός Παραγιουδάκης: «Eγκλωβισμός των τουρκικών μαχητικών όταν προχωρούν σε υπερπτήσεις»

Στρατηγός Παραγιουδάκης: «Eγκλωβισμός των τουρκικών μαχητικών όταν προχωρούν σε υπερπτήσεις»

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης μιλώντας σε ρ/σ σταθμό με αφορμή την εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό της Μάχης της Κρήτης στη μαγική νύχτα της Ακρόπολης – Μνήμη & Χρέος, Δικαιοσύνη & Αποζημίωση επανέλαβε ότι οι Γερμανικές Επανορθώσεις, θα πρέπει να είναι εμφατική εθνική απαίτηση.

Ο κ. Παραγιουδάκης, αναφέρθηκε σε όλες τις απόπειρες αναθέωρησης της Ιστορίας από την Γερμανία, με τελευταίο δείγμα, το υπό κυκλοφορία βιβλίο του “φιλέλληνα” καθηγητή Φλάισερ, όπου οι ελληνικές ανταρτικές οργανώσεις εμφανίζονται σε κάποιες περιπτώσεις να συνομιλούν με τον Καταχτητή. Παράλληλα χαρακτήρισε σφάλμα τα “καθρεπτάκια”, όπως τα αποκάλεσε, χορηγιών μέσω του Ελληνογερμανικού Ταμείου Νεολαίας, όπως στην περίπτωση του σχολείου στη Κρύα Βρύση του Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου.

Ο κ. Παραγιουδάκης, αναφέρθηκε στα γεγονότα του Έβρου, σημειώνοντας ότι η Τουρκία ξέρει το συμπαγές αμυντικό μέτωπο μας εκεί ότι δεν μπορεί να το σπάσει. Άρα, επιχειρεί στην ουσία εκεί να τεστάρει τα αντανακλαστικά μας.

Ο Μανούσος Παραγιουδάκης, υπέδειξε τέλος τον τρόπο που μπορεί το ελληνικό κράτος να απαντήσει αποφασιστικά στο φαινόμενο των υπερπτήσεων, που συνιστά προσβολή της εθνικής μας κυριαρχίας, χωρίς καν πολεμική πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.