Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως «κλειδώνει» η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν καθώς και της σύζυγού του Μπριζίτ στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Να υπενθυμιστεί πως ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή στο να δώσει το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

​Ωστόσο υπάρχει ένα εμπόδιο, το οποίο εκτός απρόοπτου αναμένεται να ξεπεραστεί. Την ίδια ημέρα που έχει προγραμματιστεί η υψηλή επίσκεψη, είναι προγραμματισμένη η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ., με αποτέλεσμα να στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο πρόεδρος Μακρόν θα έρθει στη χώρα μας και θα αποχωρήσει αμέσως μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις με προορισμό τος Βρυξέλλες.

Η παρέλαση στο Σύνταγμα για τα 200 χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 25η Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, τηρουμένων φυσικά όλων των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την Επανάσταση, ενώ στην αρχική λίστα των καλεσμένων ήταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο πρίγκιπας Κάρολος.