ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Πριγκόζιν: Η αεροσυνοδός που μίλησε για το μυστήριο με τις επισκευές στο μοιραίο αεροπλάνο

Τι είχε αναφέρει σε μήνυμά της

Γ.Πριγκόζιν: Η αεροσυνοδός που μίλησε για το μυστήριο με τις επισκευές στο μοιραίο αεροπλάνο

Για ανεξήγητες επισκευές στο αεροσκάφος που συνετρίβη με τον Γεβγένι Πριγκόζιν είχε κάνει λόγο η αεροσυνοδός Kristina Raspopova που φέρεται να ήταν ανάμεσα στους 10 που έχασαν τη ζωή τους.

Πριν από το αεροπορικό δυστύχημα την Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023, η Κριστίνα Ρασπόποβα είπε στους συγγενείς της για καθυστέρηση που είχε η πτήση, με τους δύο ισχυρότερους άνδρες της Βάγκνερ να είναι στη λίστα επιβατών.

Πριν την απογείωση του αεροπλάνου, η αεροσυνοδός δημοσίευσε μια τελευταία φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook περιμένοντας σε ένα καφέ του αεροδρομίου περιμένοντας να επιβιβαστεί στο τζετ.

Πριν πάρει την πτήση, μίλησε στην οικογένειά της και τους είπε για ένα μυστήριο, ότι δηλαδή, το αεροσκάφος «επισκευαζόταν» πριν από την πτήση, σύμφωνα με το κανάλι Telegram VChK-OGPU.

Ένας από τους συγγενείς της Ρασπόποβα είπε: «Είπε ότι ήταν στη Μόσχα, θα πετούσε έξω, σήμερα ή αύριο. Το αεροσκάφος ήταν υπό συντήρηση ή έκανε κάποιες επείγουσες επισκευές».

«Περίμεναν την πτήση. Κάποιο είδος συντήρησης, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

 «Επιβιβάστηκαν και ήταν έτοιμοι να απογειωθούν. Δεν υπήρχε τίποτα λάθος.

Σύμφωνα με τον συγγενή της η ίδια φαινόταν σαν να βρισκόταν εκεί για λίγο, τουλάχιστον για μια-δυο μέρες. «Είπε ότι η πτήση ήταν εσωτερικού. Περίμεναν να τους πούνε πότε θα πετάξουν» πρόσθεσαν οι συγγενείς της. «Σχετικά με τη συντήρηση του αεροσκάφους είπε ότι είτε ήταν συντήρηση, είτε ήταν απλώς επισκευή αεροσκάφους, κάτι τέτοιο. «Περίμεναν την εντολή για απογείωση».

Ποια ήταν η Κριστίνα Ρασπόποβα;

Η 39χρονη Ρασπόποβα ήταν αεροσυνοδός και φαίνεται ότι εργαζόταν στο ιδιωτικό τζετ του Πριγκόζιν, της Embraer Legacy 600.

Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook, γεννήθηκε και ζούσε στη Μόσχα. Υποδεικνύει επίσης ότι πήγε σε ιδιωτικό σχολείο πριν σπουδάσει στο Οικονομικό και Νομικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Η σελίδα της αναφέρει επίσης ότι είχε χωρίσει και χρησιμοποίησε το επώνυμο Yadrevskaya.

Σημειώνεται ότι μέχρν τώρα, κανένα από τα πτώματα που ανασύρθηκαν από το σημείο της συντριβής δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η Sun, πηγή από τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι ο Πούτιν είχε διατάξει τη μυστική υπηρεσία του FSB να δολοφονήσει τον Πριγκόζιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.