Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο: Το ΠΝ βάζει τα σπίτια και η ΠΑ την… επίπλωση για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!

Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο: Το ΠΝ βάζει τα σπίτια και η ΠΑ την… επίπλωση για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!

Κυριολεκτικά με απίστευτο τρόπο εξελίσσεται το μέγα εθνικό σκάνδαλο, της υποδοχής-φιλοξενίας και εγκατάστασης των παράνομων αλλοδαπών μεταναστών: Μετά το ΠΝ το οποίο θα διαχειριστεί 10 εκατομμύρια ευρώ για να τους στεγάσει ανατέθηκε στην ΠΑ έναντι ανάλογου ποσού η επίπλωση των σπιτιών των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών!

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε χτες το pronews.gr ολοκληρώνεται η προμήθεια… 800 οικίσκων από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ, που προορίζονται για “αποθήκευση και μελλοντική χρήση σε δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών”!

Με χθεσινή απόφαση του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεωργίου Καμπουράκη ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου.

Ναυτικό και Αεροπορία είναι οι φορείς που θα χρησιμοποιηθούν για την διάθεση των κονδυλίων τα οποία τα δίνει η ΕΕ, με το ΠΝ να… βάζει τα σπίτια και την ΠΑ να αναλαμβάνει την επίπλωση των οικισμών των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών με τα λεφτά της ΕΕ!

Βέβαια η ΕΕ απαγορεύει ακόμα και την διάθεση έστω και ενός ευρώ για την άμυνα της χώρας και έχει καταστρέψει την ναυπηγική βιομηχανία της χώρας με την γνωστή υπόθεση προστίμου στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά).

Αλλά για να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να «ανακουφιστούν», με όποια έννοια θέλετε, οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Το γεγονός ότι είναι κονδύλια της ΕΕ δεν σημαίνει τίποτα διότι ουδείς θα αποζημιώσει το ΠΝ και την ΠΑ και εν εκτάσει τους Έλληνες πολίτες για τις χιλιάδας εργατοώρες και τις δαπάνες που θα γίνουν από το προσωπικό των δύο Κλάδων, για το συγκεκριμένο έργο.

Και σε τελική ανάλυση ποιος είπε ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για να διατηρούμε Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές αντί να απασχολούνται με την ασφάλεια της χώρας, απασχολούνται ως εργολάβοι, επιπλάδες και «Φιλιππινέζες» των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gkouriotis/status/1184414975080697856

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.