Όταν ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστελνε μήνυμα στην Τουρκία: «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε…» (βίντεο)

Όταν ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστελνε μήνυμα στην Τουρκία: «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε…» (βίντεο)

Τα καθήκοντα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ανέλαβε σήμερα ο Αντιστράτηγος (ΠΖ) Κωνσταντίνος Φλώρος αλλά όλοι θυμούνται μια πρόσφατή του δήλωση που είχε κάνει γιαα τους Τούρκους και δίνει το «στίγμα» της στάσης που θα κρατήσει απέναντί τους.

Είναι σαφές ότι η ηγεσία στο ΓΕΕΘΑ άλλαξε καθώς η κυβέρνηση περιμένει πιο «επικίνδυνες» ημέρες σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά και πλέον κατέστη σαφές πως η Ελλάδα είναι έτοιμη ακόμα και για αποστολή δυνάμεων στην Λιβύη για να προστατέψει τα συμφέροντά της και μια συμμαχία με τον ισχυρότερο πόλο εξουσίας στην χώρα.

Ο κ. Φλώρος ως Διοικητής 1ης Στρατιάς, τον Δεκέμβριο παρευρέθηκε στο Ελληνικό Ιωαννίνων σε τελετή στη μνήμη του εύελπι Σκαρλάτου Ρωσσέτη και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Τούρκους λέγοντας χαρακτηριστικά «τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε» τονίζοντας την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τον κάθε πιθανό εχθρό.

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες. Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες… Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος. Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.