ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι συμβαίνει στην 114 ΠΜ της Τανάγρας; – Μετά τον διοικητή της Πτέρυγας παραιτήθηκε και ο Μοίραρχος της 332 Μοίρας

Τι συμβαίνει στην 114 ΠΜ της Τανάγρας; – Μετά τον διοικητή της Πτέρυγας παραιτήθηκε και ο Μοίραρχος της 332 Μοίρας

Τι συμβαίνει στην Τανάγρα; Ο μοίραρχος της 332 Μοίρας των Mirage 2000 στην Τανάγρα παραιτήθηκε. Σημειώνεται ότι προ μηνών είχε παραιτηθεί και ο διοικητής της 114 ΠΜ στην οποία περιλαμβάνεται η 332 Μοίρα, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.

Tότε οι λόγοι της παραίτησης του Σμηνάρχου ήταν οι εξής:

Ο πρώτος η συνεχής -σχεδόν στοχευμένη- υποβάθμιση της 114ΠΜ, με την πρωτοφανή έλλειψη ανταλλακτικών για τα Mirage 2000EGM και «-5», της μονάδας της ΠΑ που συγκεντρώνει μοναδικές ικανότητες τόσο με τα υποστρατηγικά όπλα SCΑLP-EG όσο και με τους πυραύλους AM.39 Exocet και ο δεύτερος από τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις στην εμπλοκή της βάσης στο θέμα του μεταναστευτικού!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η 114 ΠΜ είχε φτάσει πλέον να ασχολείται περισσότερο με τους αλλοδαπούς παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.