ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tο παράρτημα Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα δώρισε εξοπλισμό στο ΓΕΕΘΑ

Tο παράρτημα Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα δώρισε εξοπλισμό στο ΓΕΕΘΑ

Το παράρτημα Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα προέβη στην άμεση αγορά και δωρεά προς το ΓΕΕΘΑ ενός πλήρους φορτίου μπαταριών και ελαστικών για τις ανάγκες του Στρατού και ειδικότερα των τζίπ που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή στον Εβρο κατά της υβριδικής ανοικτής επίθεσης που διεξάγει εδώ και ημέρες η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠA :

«Τα υλικά αυτά ειδικών προδιαγραφών που ζητήθηκαν από το ΓΕΕΘΑ, παραδόθηκαν στις 13-3-2020 από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματο των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζόναθαν Κωνσταντίνου στις κεντρικές αποθήκες του Στρατού στην Αττική.

Θα επακολουθήσει και δεύτερη παράδοση υλικών, ελπίζουμε ακόμα μεγαλύτερη, εντός της επομένης εβδομάδας. Για πληροφορίες του πώς μπορεί κανείς να συμμετάσχει στην συνεχιζόμενη προσπάθεια ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά στο 210-6123444, είτε με μήνυμα στο [email protected], είτε να αντλήσει πληροφορίες από τις ιστοσελίδες του ΓΕΕΘΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη το κόμμα μας από τις 10-3 έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Ελλαδίτες και ομογενείς πατριώτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθετήσεως να συνδράμουν ενεργά και ουσιαστικά σε αυτήν την δύσκολη ώρα του Εθνους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.