ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: Συμμετείχε στη Σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: Συμμετείχε στη Σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ

Στη Σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ συμμετείχε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η Σύνοδος ήταν αρχικά προγραμματισμένη να λάβει χώρα με φυσική παρουσία στη Ρώμη, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της Συνόδου, στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν οι αποστολές και οι λοιπές επιχειρησιακές δράσεις του ΝΑΤΟ.

Επίσης, συζητήθηκαν ο υφιστάμενος και ο μελλοντικός ρόλος της Συμμαχίας στη διεθνή προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατίας και οι εξελίξεις επί του Σχεδίου Συναντίληψης του NATO. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απηύθυνε πρόσκληση στους ομολόγους του για την επόμενη Σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ σε επίπεδο αρχηγών τον Σεπτέμβριο του 2021, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την οργανωτική σχεδίαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του 2021 για την Ελλάδα, ως επετειακού έτους για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.