ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γενς Στόλτενμπεργκ σε πτήση με Eurofighter της Luftwaffe πάνω από την Γερμανία (βίντεο)

Για να στείλει μήνυμα ενότητας του ΝΑΤΟ

Γενς Στόλτενμπεργκ σε πτήση με Eurofighter της Luftwaffe πάνω από την Γερμανία (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ πήρε τον ρόλο πιλότου ενός μαχητικού αεροσκάφους Eurofighter της γερμανικής αεροπορίας (Luftwaffe).

Συγκεκριμένα, ο Γενς Στόλτενμπεργκ πέταξε ως Νο2 σε ένα διθέσιο μαχητικό Eurofighter από την 73η Πτέρυγα Τακτικής Αεροπορίας «S» της Luftwaffe από την αεροπορική βάση Laage.

Ο ΓΓ της Συμμαχίας ευχαρίστησε τη Γερμανία για τη συνεισφορά της στο ΝΑΤΟ και χαρακτήρισε την πτήση του «μια σπουδαία εμπειρία». Επίσης, ενημερώθηκε για την ισχυρή συμβολή των διμοιριών συναγερμού της γερμανικής αεροπορίας στην ολοκληρωμένη αεράμυνα του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα πάνω από τις χώρες της Βαλτικής Θάλασσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αεροπορική βάση είναι εξαιρετικής σημασίας για το ΝΑΤΟ, καθώς εκπαιδεύει τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο και υποστηρίζει τις διάφορες αποστολές εναέριας αστυνόμευσης, κάτι που είναι σημαντικό σε ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον ασφαλείας», ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της πτήσης, από την γερμανική αεροπορική βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.