ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για 11 ληστείες και 13 κλοπές κατηγορείται 33χρονος που συνελήφθη στη Νέα Ιωνία

Πως επέλεγε τα θύματά του

Για 11 ληστείες και 13 κλοπές κατηγορείται 33χρονος που συνελήφθη στη Νέα Ιωνία

Συνελήφθη στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 33χρονος που κατηγορείται για ληστείες κατά συρροή, κλοπές δικύκλων κατ’ εξακολούθηση, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 33χρονος, τουλάχιστον από τα τέλη του περασμένου Απριλίου, λήστευε περίπτερα και έκλεβε μοτοσυκλέτες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, έχουν εξιχνιαστεί 11 ληστείες και 13 κλοπές.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο κατηγορούμενος πήγαινε με μηχανή κοντά σε περίπτερα, όπου παρακολουθούσε τα υποψήφια θύματά του.

Στη συνέχεια πλησίαζε πεζός σε αυτά, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ κρατούσε τσάντα διανομέα φαγητού.

Με την απειλή αυτοσχέδιου ομοιώματος όπλου που είχε κατασκευάσει ο ίδιος, αφαιρούσε τις εισπράξεις, ενώ χαρακτηριστικό της δράσης του ήταν το γεγονός ότι επέλεγε ως θύματά του μόνο γυναίκες.

Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε μοτοσυκλέτες τις οποίες έκλεβε, ενώ μετά τη διάπραξη των ληστειών, τις εγκατέλειπε.

Σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών και των κλοπών, 2 κράνη μοτοσικλέτας και αυτοσχέδιο ομοίωμα όπλου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

19052022list001
19052022list002
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.