ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πυροβολικό έκανε το Πεδίο Βολής Κρήτης να «τρέμει» – Μαζικά πυρά ρουκετών και βλημάτων (βίντεο)

Το πυροβολικό έκανε το Πεδίο Βολής Κρήτης να «τρέμει» – Μαζικά πυρά ρουκετών και βλημάτων (βίντεο)

Από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) βολές οπλικών συστημάτων Πυροβολικού Μάχης καθώς και δοκιμές βολών Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων RM-70 (ΠΕΠ RM-70) με χρήση αναβαθμισμένων ρουκετών, υπό τη σχεδίαση και το συντονισμό της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ.

Τις βολές που εκτελέστηκαν την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Τη διεξαγωγή των βολών, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την ευστοχία και αποτελεσματικότητά τους, παρακολούθησαν επίσης ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας και ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.