ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η «Διεθνής Λεγεώνα» της Ουκρανίας υποφέρει: Δεν βρίσκουν μισθοφόρους – Πολλοί προσπαθούν να διαφύγουν

Παριστάνουν ακόμα και τους τραυματισμένους

Η «Διεθνής Λεγεώνα» της Ουκρανίας υποφέρει: Δεν βρίσκουν μισθοφόρους – Πολλοί προσπαθούν να διαφύγουν

Η «Διεθνής Λεγεώνα» της Ουκρανίας υποφέρει από έλλειψη νεοσύλλεκτων αλλά και αποδεκατισμό όχι μόνο λόγω της ρωσικής δράσης αλλά και γιατί οι μισθοφόροι πλέον θέλουν να φύγουν.

Ένας Ολλανδός δικηγόρος που υπηρετεί ως δεκανέας στη λεγεώνα είπε ότι «υπήρξε μια σταδιακή πτώση στον αριθμό των αφίξεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών», σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Ντάμιεν Μαγκρού πρόσθεσε ότι η στρατολόγηση, η φήμη και η συγκέντρωση κεφαλαίων έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τη «ρωσική παραπληροφόρηση» και ότι η λεγεώνα «εξερευνούσε δρόμους για να διευρύνει» τις προσπάθειές της για στρατολόγηση.

Πολλοί από τους ξένους μαχητές σημείωσαν ότι οι ελλείψεις εφοδιασμού, οι καθυστερήσεις στην παραλαβή όπλων από τη Δύση και η απογοήτευση για την επικοινωνία έχουν «προκαλέσει τα πνεύματά τους» μετά από μήνες μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόβλημα είναι ολοένα και αυξανόμενο, με τους ίδιους τους ξένους μισθοφόρους πολλές φορές να φτάνουν στο σημείο να…προσποιούνται τραυματισμούς για να βγουν από τη χώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.