ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Ουκρανία ψάχνει «εντυπωσιακό χτύπημα»: Επιχείρησε μαζική επιδρομή με 36 drones κατά της Κριμαίας – Καταρρίφθηκαν όλα

Ενισχυμένη η ρωσική αεράμυνα

Η Ουκρανία ψάχνει «εντυπωσιακό χτύπημα»: Επιχείρησε μαζική επιδρομή με 36 drones κατά της Κριμαίας – Καταρρίφθηκαν όλα

Μαζικό χτύπημα κατά της Κριμαίας επιχείρησαν οι Ουκρανοί σε μια προσπάθεια να στρέψουν και πάλι προς την μεριά τους τα φώτα της παγκόσμιας γνώμης  και να συνεχίσει η Δύση να τους στηρίζει, αλλά “έπεσαν” πάνω στην αεράμυνα της Ρωσίας που έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας 36 ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στη Μαύρη Θάλασσα, ανοικτά της χερσονήσου της Κριμαίας, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Το υπουργείο δεν διευκρίνισε αν υπάρχουν θύματα ή υλικές ζημιές εξαιτίας της επίθεσης ενώ αναλυτές ήδη μιλούν για προσπάθεια της ουκρανικής ηγεσίας να επιδείξει κάποιο εντυπωσιακό πλήγμα.

Η Ρωσία ενισχύει συνεχώς την αεράμυνα με εγκατάσταση συστοιχιών κάθε τύπου με σκοπό την δημιουργία μιας πυκνής διαστρωματικής αεράμυνας ιδιαίτερα στην Κριμαία που αποτελεί τον στρατηγικό στόχο του Κιέβου ενώ έχουν ενσωματωθεί πολλά στοιχεία ηλεκτρονικού πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.