ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πολύ διαφορετική αντίδραση της αμερικανικής αστυνομίας όταν άνδρας προσπαθήσει να μαχαιρώσει την γυναίκα του (σκληρές εικόνες)

Δεν εισάκουσε τις εντολές των αρχών

Η πολύ διαφορετική αντίδραση της αμερικανικής αστυνομίας όταν άνδρας προσπαθήσει να μαχαιρώσει την γυναίκα του (σκληρές εικόνες)

Η δολοφονία της άτυχης 28χρονης Κυριακής με μαχαίρι από τον πρώην σύντροφό της και η δράση των αστυνομικών οργάνων έρχονται στο μυαλό όταν βλέπουμε πως αντίστοιχη περίπτωση αντιμετωπίστηκε στις ΗΠΑ όταν εκεί κλήθηκε η αστυνομία για να αντιμετωπίσει τον εκτός ελέγχου σύζυγο της νεαρής.

Η αστυνομία με το όπλο στο χέρι πηγαίνει σπίτι από το οποίο είχε δεχθεί κλήση για ενδοοικογενειακή βία. Εκεί αντίκρισε την γυναίκα με ένα ματωμένη χέρι (είχε δεχθεί τις πρώτες μαχαιριές) να προσπαθεί να βγει έξω.

Στο άνοιγμα της πόρτας ο σύζυγος προσπαθεί να ξαναπιάσει το μαχαίρι για να ολοκληρώσει το έγκλημα της δολοφονίας της γυναίκας αλλά δέχεται (αφού όμως είχε παρακούσει τις εντολές των αστυνομικών να πετάξει το μαχαίρι) καταιγιστικά πυρά που τον σκοτώνουν αλλά η γυναίκα σώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.