ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ρωσική αεράμυνα έχει πιάσει «δουλειά»: Κατάρριψη 12 HIMARS, Storm Shadow και 11 UCAV σε ένα 24ωρο!

Καταρρίψεις σε Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ

Η ρωσική αεράμυνα έχει πιάσει «δουλειά»: Κατάρριψη 12 HIMARS, Storm Shadow και 11 UCAV σε ένα 24ωρο!

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 12 βαρέες ρουκέτες του αμερικανικού συστήματος HIMARS που χρησιμοποιεί ο ουκρανικός στρατός, έναν πύραυλο cruise τύπου Storm Shadow ενώ την ίδια τύχη είχαν και ακόμα 11 ουκρανικά UCAV σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου του ρωσικού ΥΠΑΜ, Κονασένκοβ σήμερα.

«Το τελευταίο 24ωρο τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 12 ρουκέτς HIMARS και ένας βρετανικός πύραυλος κρουζ τύπου Storm Shadow» ενώ επιπρόσθετα 11 οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν στις περιοχές Βερνεκαμένκα και στο Ζάλιμαν στην περιοχή του Λογυκάνσκ και σε Ποκροβσκόι και Σταρομαγιόρσκ στην περιοχή του Ντονιέτσκ.

Οι απώλειες των ουκρανικών δυνάμεων έχουν καταστρέψει πάνω από 1.100 εκτοξευτές ρουκετών από την έναρξη των επιχειρήσεων το 2022.

Στα υπόλοιπα μέσα οι Ουκρανοί έχουν χάσει 429 αεροσκάφη κάθε τύπου, 4.390 βαρέα UAV (χιλιάδες είναι τα μικρά και απλά που έχουν καταστραφεί), 424 συστήματα αεράμυνας, 9,345 τεθωρακισμένα πάσης φύσεως, 4,946 συστήματα πυροβολικού και 10,574  ειδικά τροποποιημένα οχήματα.

#038;ab_channel=PronewsTV
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.