ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η «σφαγή των μισθοφόρων»: Σχεδόν έξι χιλιάδες στρατευμένοι από το Κίεβο ξένοι μαχητές έχουν σκοτωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις

Στην κορυφή βρίσκονται όσοι κατάγονται από την Πολωνία

Η «σφαγή των μισθοφόρων»: Σχεδόν έξι χιλιάδες στρατευμένοι από το Κίεβο ξένοι μαχητές έχουν σκοτωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις

Η “σφαγή των μισθοφόρων” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μετά την ανακοίνωση των απωλειών που προκάλεσαν οι ρωσικές δυνάμεις στις δυνάμεις που πληρώνει η Δύση για να πολεμούν υπέρ του Κιέβου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ, έχουν χάσει την ζωή τους στις μάχες στο ουκρανικό πεδίο 5.962 ξένοι μισθοφόροι.

Την μερίδα του λέοντος έχουν οι Πολωνοί εκ των οποίων έχουν σκοτωθεί 1.497 εκ των 2.960 που στρατολογήθηκαν ενώ την δεύτερη θέση βρίσκονται οι Γεωργιανοί με 561 νεκρούς από τους 1.042 που στρατολογήθηκαν.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις λέγεται ότι σκότωσαν 561 μαχητές από τη Γεωργία, 491 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, 422 από τον Καναδά, 360 από τη Βρετανία, 349 από τη Ρουμανία, 147 από τη Γαλλία και 88 από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, 13.387 «ξένοι μισθοφόροι» από δεκάδες χώρες έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.