ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η στιγμή που ουκρανικό πυροβόλο Μ-777 διαλύεται λόγω εξάντλησης ορίου ζωής της κάνης (βίντεο)

Κατά την διάρκεια μιας ακόμα βολής η κάνη δεν άντεξε

Η στιγμή που ουκρανικό πυροβόλο Μ-777 διαλύεται λόγω εξάντλησης ορίου ζωής της κάνης (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα (πιαθνόν από το καλοκαίρι του 2023) όπου ουκρανικό ρ/κ πυροβόλο τύπου Μ-777 που έχουν δώσει ΗΠΑ, Καναδάς και Αυστραλία στο Κίεβο, από την πολλή χρήση σκάει η κάνη στην διάρκεια βολής καθώς έχει ξεπεράσει το όριο ζωής.

Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη ότι μάχες μηνών απαιτούν υλικά εφεδρικά.

Το M777 είναι ένα ελαφρύ και ευέλικτο όπλο των 155 χιλιοστών που κατασκευάστηκε από την αμερικάνικη εταιρεία BAE Systems με μέγιστη εμβέλεια 25 μίλια. Είναι από τις πιο πρόσφατες αποστολές αμερικανικών όπλων που φθάνουν στην Ουκρανία ως μέρος του τελευταίου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.