ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό που λήστευε και έκλεβε στην Κέρκυρα

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό που λήστευε και έκλεβε στην Κέρκυρα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στην Ηγουμενίτσα έναν αλλοδαπό ο οποίος αναζητούσε διέξοδο για να φύγει από την Ελλάδα και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για βαριά αδικήματα.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη βάσει του διωκτικού εγγράφου με το οποίο του αποδίδονταν κατηγορίες για κλοπές και ληστείες τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και για παράνομη οπλοφορία από κοινού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Κέρκυρα για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συνελήφθη αλλοδαπός με δυο καταδίκες

Μέσα στη νύχτα προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ αντίστοιχα.

Ο φυγόποινος συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.