ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ηλεία: Άγνωστοι «βομβάρδισαν» με πέτρες λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Έσπασαν τέσσερα τζάμια

Εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος– Άγιος Ηλίας– Αμαλιάδα

Ηλεία: Άγνωστοι «βομβάρδισαν» με πέτρες λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Έσπασαν τέσσερα τζάμια

Στιγμές που θα τις θυμούνται για αρκετό διάστημα, βίωσαν τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος– Άγιος Ηλίας– Αμαλιάδα, όταν άγνωστοι άρχισαν να «βομβαρδίζουν» με πέτρες το όχημα.

Ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να οδηγήσει το λεωφορείο μακριά από το σημείο της ενέδρας.

Όμως, οι επιβάτες λαχτάρησαν για τα καλά καθώς, από την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο με πέτρες στην περιοχή των Δουνεΐκων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έσπασαν τέσσερα από τα τζάμια στο πίσω μέρος του.

Για την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τον ή τους δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας που είναι και ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου λεωφορείου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.