ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Σε ύφεση η φωτιά στην Λυνίσταινα – Καλή εικόνα παρουσιάζουν οι πυρκαγιές σε Αγία Κυριακή & Ελληνοχώρι

Μέχρι την δύση του ήλιου πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού πάνω από τα δύο πύρινα μέτωπα, 6 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα

Ηλεία: Σε ύφεση η φωτιά στην Λυνίσταινα – Καλή εικόνα παρουσιάζουν οι πυρκαγιές σε Αγία Κυριακή & Ελληνοχώρι

Σε ύφεση είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή, Λυνίσταινα, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία.

Επίσης, καλή εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή, Αγία Κυριακή, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η αρχική ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Μέχρι την δύση του ήλιου πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού πάνω από τα δύο πύρινα μέτωπα, έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα, ενώ θα συνεχίσουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και τις δύο φωτιές.

Στο μεταξύ, καλή εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, και η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή, Ελληνοχώρι του δήμου Βέλου – Βόχας, στην Κορινθία.

Στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν περισσότεροι από 50 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.