ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ισραήλ: Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Χαουάρα

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLFP) ανέλαβε την επίθεση

Ισραήλ: Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Χαουάρα

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν το Σάββατο, ανακοίνωσε ο στρατός, σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, την ευθύνη για το οποίο ανέλαβε παλαιστινιακή ένοπλη ομάδα στην πόλη Χαουάρα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLFP) σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πραγματοποίησε τους πυροβολισμούς. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι καταδιώκει τον ύποπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό με πυροβολισμούς που αναφέρθηκε γύρω από τη Χαουάρα μέσα σε ένα μήνα, γεγονός που εγείρει φόβους για έξαρση της βίας κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους που συμπίπτει εν μέρει με το εβραϊκό Πάσχα τον Απρίλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.