ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Και τα νέα KamAZ-43269 ρίχνονται στις μάχες στο ουκρανικό μέτωπο

Συνεχείς οι ρωσικές ενισχύσεις σε υλικό και άνδρες

Και τα νέα KamAZ-43269 ρίχνονται στις μάχες στο ουκρανικό μέτωπο

Τεράστια κινητοποίηση παρακολουθείτε τις τελευταίες ώρες σε κατευθύνσεις προς την Ουκρανία, ειδικά στην επαρχία του Χαρκόβου και στην Χερσώνα.

Η προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων η οποία κατέληξε χθες στην κατάληψη της πόλης – κλειδί Λίμαν, φέρνει μεγάλα προβλήματα και αναγκάζει τον Πούτιν να ρίξει στη μάχη εκτός από τις εφεδρείες και τα πλέον σύγχρονα ρωσικά επιτεύγματα της πολεμικής βιομηχανίας.

Έτσι, μετά τα πυραυλικά συστήματα, τους Ισκαντέρ και τα αντιεροπορικά Παντσίρ, Δεκάδες ελαφρά τεθωρακισμένα νέας κατασκευής εμφανίστηκαν σε στρατιωτικούς σιδηροδρόμους.

Έτσι τα KamAZ-43269 με οπλισμό ένα πυροβόλο 2Α42 των 30 χλστ., ένα πολυβόλο PKT και έναν αυτόματο εκτοξευτή χειροβομβίδων AG-30 και ειδικά κατασκευασμένα και για αστικές μάχης βρέθηκαν σε τρένο.

Το περίεργο ότι τα νέα για τη σειριακή παραγωγή αυτου του θωρακισμένου  σε αυτήν την έκδοση έγιναν γνωστά μόλις τον Μάιο. Έχουν περάσει 5 μήνες και τα πρώτα δείγματα φεύγουν για την πρώτη γραμμή.

Το ίδιο γίνεται και με την επιστράτευση που συνεχίζεται απρόσκοπτα με μεταφορές συνεχώς νέων μονάδων.

https://twitter.com/leblorik/status/1576293125424787456

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.