Καταιγιστικές εξελίξεις στην Μαριούπολη: Παραδόθηκαν 160 Ουκρανοί Πεζοναύτες της 36ης Ταξιαρχίας

Τάγμα του Αζόφ: «Δεν μας σηκώνουν το τηλέφωνο στο Κίεβο»

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Μαριούπολη: Παραδόθηκαν 160 Ουκρανοί Πεζοναύτες της 36ης Ταξιαρχίας

Oι εξελίξεις από τη Μαριούπολη είναι καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η 36η ουκρανική ταξιαρχία Πεζοναυτών παραδόθηκε εν τέλει στις ρωσικές δυνάμεις.

Σε ότι αφορά τα απομεινάρια του Τάγματος Αζόφ που έχουν εγκλωβιστεί στην βιομηχανική ζώνη του Azovstal o υποδιοικητής του Σβιάτσολαβ Πάλαμαρ ανάρτησε βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι οι πολιτικοί του Κιέβου έχου διακόψει κάθε επαφή μαζί τους εδώ και δύο εβδομάδες και δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο.

Πάντως η κατάληψη του Azovstal από τις ρωσικές δυνάμεις είναι ιδιαίτερα δύσκολο ζήτημα καθώς διαθέτει πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις στις οποίες οι Ουκρανοί του Τάγματος Αζόφ κατορθώνουν να επιβιώνουν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.